RESULTAT CONCURS DE DIBUIXOS DE LA 59a MARXA INFANTIL

Creat el 21/02/2017 Deixa un comentari »

S’han presentat un total de 1431 dibuixos pel concurs de la Marxa Infantil de les escoles, en ordre de nombre de dibuixos presentats (considerant els nombres de dibuixos amb més de 10): Gerbert d’Orlhac, Ciutat d’Alba, Pins dels Vallès, La Farga, Santa Isabel, L’Olivera, Collserola, Àgora, Catalunya, Joan Maragall, La Floresta i Thau.

El jurat del Concurs estava format pel les artistes santcugatenques Imma Pueyo i Marina Aragonès i l’artista Joan Tortosa, amb la coordinació de les representants del CMSC: Rosa Maria Pennella i Dolors Gimenez.

Va escollir primer els 22 dibuixos finalistes (que es podran visionar al nostre web durant tot el 2017) i, a continuació, els següents dibuixos que simbolitzaran La Marxa en els seus disseny de la Samarreta i del Cartell per la seva 59a edició:

SAMARRETA: Julia Botey, de 10 anys, de l’Escola Collserola


CARTELL: Jan Martinez Permanyer, de 7 anys, de l’Escola Pins del Vallès

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.