ES CONFIRMA LA CELEBRACIÓ DE LA MARXA INFANTIL

Creat el 01/04/2017 Deixa un comentari »

Acabem de fer un repàs del recorregut, avui dissabte 1 d’abril, després de la pluja de la tarda: tot en ordre a les 19 hores excepte uns petits bassals d’aigua i fang en pocs punts del camí que, molt probablement, no seran un problema per la regularitat de la Marxa si les previsions meteorològiques pel matí del diumenge es confirmaran.
Només recomanem que els participants calcin botes de trekking, o similars, adequades, com hem recomanat a les instruccions del díptic lliurat amb el pitral i a les normes de participació de la nostra pàgina web. NO amb vambes del gimnàs o per caminar per la ciutat.
Bona marxa!
Comitè Organitzador Marxa Infantil

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.