RESULTAT CONCURS DE DIBUIXOS DE LA 60a MARXA INFANTIL

Creat el 28/02/2018 Deixa un comentari »

S’han presentat un total de 980 dibuixos pel concurs de la Marxa Infantil de les escoles, en ordre de nombre de dibuixos presentats (considerant els nombres de dibuixos amb més de 10): Gerbert d’Orlhac, Ciutat d’Alba, Pins dels Vallès, La Farga, Santa Isabel, L’Olivera, Collserola, Àgora, Catalunya, Joan Maragall, La Floresta i Thau.

El jurat del Concurs estava format pels artistes santcugatencs Imma Pueyo i Joan Tortosa, amb el Xavi Grau i la coordinació del CMSC.

Va escollir primer 60 dibuixos (que es podran visionar a l’exposició de la nostra seu durant el mes de març) i a continuació una selecció de 22 dibuixos finalistes, dels quals els següents dibuixos que simbolitzaran La Marxa en els seus disseny de la Samarreta i del Cartell per la 60a edició:

SAMARRETA: Alícia Álvarez, de 10 anys, de l’Escola Santa Isabel

CARTELL: Gala Fuster, de 7 anys, de l’Escola Pins del Vallès

Els 20 dibuixos finalistes es podran consultar a la web de la marxa infantil i tots els 60 a l’Espai Expositiu del nostre Club del 5 al 31 de març.

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.