PREMIS 60ena MARXA INFANTIL

Creat el 28/07/2018 Deixa un comentari »

La Marxa és una excursió que té com a component principal la REGULARITAT i només els nens i nenes que mantenen un pas regular i, per tant, obtenen menys punts de penalització, un cop comparades les dades reals amb les establertes per l’Organització, són els que poden arribar a optar per un premi.

Dissabte 12 de maig, a les 11 del matí, es van repartir els premis a la plaça de Pep Ventura, a prop del Club Muntanyenc Sant Cugat. La llista completa de classificació s’havia publicat contemporàniament el dia 7 d’abril als mitjans de comunicació de Sant Cugat i als webs del CMSC. Els primers premis es van publicar a una edició del TOT SANT CUGAT.

La representant de la botiga “El Pati de Llibres” va entregar els vals per 20 llibres sortejats públicament el dia de La Marxa.

Enguany es van repartir 111 (x 2 = 222) premis, consistint en trofeus exclusius, proporcionats pels establiments de la nostra ciutat i, en part pel CMSC. Varen obtenir premis les 111 primeres parelles de la classificació de la Marxa Infantil.

Van obtenir uns premis especials les parelles que es trobaven en la 15a posició, que són els anys que complia el centre d’idiomes KIDS&US, el de la 32a posició, que són els anys de TVSC i en la 33a posició, els anys del setmanari “Tot Sant Cugat”, oferts pels esmentats mitjans de comunicació i en la 45, oferts pel centre SPRINT IDIOMES.

També van obtenir premi els dos guanyadors del concurs de dibuixos de la samarreta i del cartell de la 60ena edició.

Van rebre un premi especial, un trofeu de fusta personalitzat, com a reconeixement del Club Muntanyenc diverses escoles: l’Escola AVENÇ, per ser l’escola amb menys penalització dels seus 10 primers participants i per tant, la millor classificada, l’Escola THAU per ser l’escola que va aportar més inscrits i la classe de 5è B de l’Escola JOAN MARAGALL, com la classe que va aportar més “marxaires” d’una mateixa classe.

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.