MARXA INFANTIL 62: 19/04/2020

Creat el 22/01/2019 Deixa un comentari »

La 62a Marxa Infantil està prevista pel diumenge 19 d’abril de 2020. Les inscripcions s’obriran la setmana del 9 de març. En aquesta edició continuarem oferint el servei, gratuït, del sistema d’aparcament de bicis i patinets que oferim als participants i familiars. La gestió és de la empresa CYCLOLOCK amb uns nostres voluntaris. ”Un projecte d’aparcament vigilat de bicicletes i altres elements de mobilitat activa per esdeveniments, una espècie de guarda-roba per bicicletes i patinets. Creiem fermament que oferir un aparcament d’aquestes característiques en esdeveniments com el de la Marxa Infantil podria ser de gran ajuda per reduir l’impacte generat en la ciutat i millorar l’experiència dels participants dons permet arribar de forma còmoda, agradable, senzilla i sense presses d’última hora, amb la seguretat que la teva bicicleta estarà segura i havent fet un escalfament suau i una tornada a casa agradable i guanyant temps. Més informació sobre el projecte d’aparcament a www.cyclolock.com”

5 comments

 1. Lucía Robleño Tenza ha dit:

  Lucía Robleño Tenza quiere participar en la marcha infantil de Sant Cugat del Vallès. Gracias.

 2. Comitè Organitzador ha dit:

  Lucía,
  Ja et pots apuntar a la pàgina inscripcions.
  Cordialment,
  COMITÉ ORGANITZADOR MARXA INFANTIL

 3. Marta ha dit:

  Hola, A les AFA corren rumors d’ajornament per pluja. Es cert?

 4. Santiago ha dit:

  Aquest text inicial sobre l’apracament de bicicletes no s’enten.

  “Amb uns nostres voluntaris amb un màxim, com a prova pilot fins al màxim de 20”

  ¿?

 5. Regina MAYOL ALABER ha dit:

  HE FET ´L INSCRIPCIÓ PERÒ NO HE REBUT MAIL DE CONFIRMAIÓ´

  ËS CORRECTE?

  PERE MARTÍ
  ENEKO MARTÍNEZ

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.