LA MARXA DE L’8 DE NOVEMBRE AJORNADA

Creat el 16/10/2020 Deixa un comentari »

COMUNICAT DE L’ ORGANITZACIÓ DE LA MARXA INFANTIL DEL CMSC   (15 d’octubre de 2020)

Estimades famílies,

Com ja sabeu, la 62a Marxa Infantil estava programada pel 19 d’abril i, durant el confinament, es va re-programar pel proper 8 de novembre confiant que 7 mesos després la situació sanitària hauria millorat i que es podria celebrar amb tota normalitat.

Des de fa un mes, hem estat treballant en aquest sentit i considerant la situació actual creada pel COVID-19. Havíem preparat un programa detallat i un protocol de seguretat molt  rigorós que preveia una participació reduïda a un màxim de 900 participants, separats per grups estables, com a les escoles, acompanyats per voluntaris, gel hidroalcohòlic  per tothom, zones de sortida i arribada separades entre 2 parcs, recorregut de només 4 km, limitació d’afluència, etc. Totes les mesures estaven preparades i presentades i acceptades pels departaments pertinents del nostre ajuntament però ara, seguint les recomanacions de la FEEC i del Servei Català de l’Esport a clubs i entitats esportives de disminuir les activitats i reduir la mobilitat, ens veiem obligats a cancel·lar-la com a nova mesura de contenció de la pandèmia.

Ara per ara no podem decidir ara quina serà la nova data en que podrem fer-la, ja que depèn de moltes variables i estem en un moment de molta incertesa. Us tindrem informats, tan directament, com mitjançant el nostre web i els mitjans de comunicació.

Aprofitem l’avinentesa per agrair la vostra confiança, i paciència envers la nostra entitat confiant poder tornar aviat a la normalitat efectiva i plena que ens mereixem tots i totes.

Cordialment,

SILVANO BENDINELLI

PRESIDENT DEL CMSC

Deixa un comentari

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.