RESULTAT DEL CONCURS DE DIBUIXOS

Aquest passat dilluns, a la Seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, els membres del Jurat del Concurs de Dibuixos Marxa Infantil 2022 van examinar més de 1.000 dibuixos i van escollir els dos guanyadors d’aquesta 63a edició, per a la samarreta i pel cartell de la Marxa.

El Jurat estava integrat per persones expertes en el medi: l’Imma Pueyo, historiadora i crítica d’art, el Xavi Grau dissenyador gràfic i director adjunt del TOT Media, el Carles Martínez, soci del club i també dissenyador gràfic, i tot coordinat per la Rosa Maria P. del Club Muntanyenc i la Dolors, també sòcia del club.

Aquest any el jurat va comptar també amb la participació de l’Aran, una alumna de deu anys i també sòcia del club, que ens ha donat la seva opinió per a l’elecció final dels dibuixos guanyadors.

DIBUIX GUANYADOR PER LA SAMARRETA

Bruna Pifarre Nogueras, 11 anys – Pins del Vallès

DIBUIX GUANYADOR PEL CARTELL

Hugo González Silva, 9 anys – Turó Can Mates

DIBUIXOS FINALISTES