Saltar al contenido

SOBRE LA MARXA

Marxa número 64

La marxa actualment

La Marxa Infantil de la Regularitat de Sant Cugat del Vallès consisteix en una passejada per a nens i nenes de 7 a 12 anys que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas pels diferents controls que estableix l’organització, i que a l’actual edició són 6, tal com apareixen al nostre web.

La Marxa Infantil és una de les activitats més tradicionals de la nostra ciutat, i no només pels infants sinó per a tots els pares i col·laboradors que també formen part de La Marxa i la fan possible.

Les parelles participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un matí per la Serra de Collserola i obtenir, només pel fet d’inscriure’s, una samarreta i un regal. A part d’aquests regals per a tots els nens i nenes es fa un repartiment de premis en funció de la classificació de cada parella, classificació que s’elabora a partir dels temps enregistrats i de la regularitat del pas, tal com s’especifica en el reglament de la prova.

més de 60 anys d’història

La nostra història

El 13 de desembre de 1959, es donava sortida a la “1a Marcha Excursionista de Regularidad Infantil “ (l’any 1959 tot s’escrivia en castellà). L’havia preparat un equip de socis, liderat per en Ferran Sans, que van ser durant molts anys l’ànima de la Marxa, junt amb Santiago Barnils, Josep Castellví, Antoni Crehueres, Josep Güell, Jordi Roca, Santiago Sallent i Magí Tarruell.

Recorregut

qui hi ha darrera la marxa?

coordinadors

Aquest any 2023 els coordinadors son Silvano Bendinelli i Oliver Giralt, membres del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Silvano bendinelli

oliver giralt