Saltar al contenido

Entrega de premis de la 63 edició de la Marxa Infantil

La Marxa Infantil és una excursió que té com a component principal la REGULARITAT i només els nens i nenes que mantenen un pas regular i, per tant, obtenen menys punts de penalització, un cop comparades les dades reals amb les establertes per l’Organització, són els que poden arribar a optar per un premi.

El dissabte 5 de novembre a les 10 del matí, es van repartir els premis a la plaça de Pep Ventura, a prop del Club Muntanyenc Sant Cugat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, del regidor d’Esport, Francesc Carol, de Laura Grau, directora del TOT SANT CUGAT, del director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, i del director dels informatius de CUGAT MEDIA, Albert Solé. La llista completa de la classificació s’havia publicat contemporàniament el dia 22 d’octubre als mitjans de comunicació de Sant Cugat i als webs del CMSC i, pels primers premis, a una edició en paper del TOT SANT CUGAT i de SANT CUGAT MAGAZINE.

Enguany es van repartir 90 (x 2 = 180) premis, que consistien en trofeus exclusius, proporcionats pels establiments de la nostra ciutat i, en part, pel CMSC. Varen obtenir premis les 90 primeres parelles de la classificació de la Marxa Infantil.

Van obtenir uns premis especials les parelles que es trobaven en la 36a posició, que són els anys de TVSC, en la 37a posició, els anys del setmanari TOT SANT CUGAT, i els anys de CUGAT MEDIA, la 40a posició oferts pels esmentats mitjans de comunicació.

També els trofeus oferts per SPRINT IDIOMES a la parella de la posició 49.

També van obtenir premi els dos guanyadors del concurs de dibuixos de la samarreta i del cartell de la 63a edició de la Marxa.

Van rebre un premi especial, un trofeu de fusta personalitzat, com a reconeixement del Club Muntanyenc diverses escoles: l’Escola CIUTAT D’ALBA, per ser l’escola amb menys penalització dels seus 10 primers participants i, per tant, la millor classificada, l’Escola Avenç per ser l’escola que va aportar més inscrits i la classe del 3er B del JOAN MARAGALL com la classe que va aportar més “marxaires” d’una mateixa classe: 22 alumnes.