Saltar al contenido

GIMNÀSTICA SENSE BARRERES

El 100% de les donacions monetàries rebudes a través d’aquesta campanya anirà destinat a pagar els costos de personal especialitzat en l’àmbit de la gimnàstica, estimats en uns 4600€/any.

des del 2023

El projecte

La secció de gimnàstica del Club Muntanyenc està decidida a trencar les barreres de l’esport.

Hi ha una relació directa entre pràctica de l’activitat fisicoesportiva i la millora de la qualitat de vida, afavorint diversos aspectes com l’autodeterminació, el benestar físic i emocional, les relacions interpersonals o la inclusió social, i per això creiem que és essencial poder arribar a tota la població.

Ja fa 7 anys que vàrem començar el grup de Màsters, gimnastes adultes d’entre 35 i 65 anys i el grup d’Acrobàcia Masculina per poder arribar a més persones, actualment aprenen amb nosaltres 172 gimnastes de totes les edats i nivells.
Ara, en el punt de consolidació en el qual es troba la secció, ens agradaria poder anar més lluny i és per això que neix el projecte de Gimnàstica Sense Barreres

Es plantegen dues línes de treball:

  • Gimnàstica Inclusiva: Nens, nenes i adults amb discapacitat intel·lectual que amb el suport d’un monitor/a poguessin realitzar tota o una part de les sessions dels nostres grups d’iniciació a la Gimnàstica Rítmica. 
  • Grup de gimnàstica adaptada: Una vegada el projecte hagi crescut prou es formaria un grup específic de Gimnàstica Rítmica adaptada a persones amb discapacitat intel·lectual, amb la idea de poder participar en competicions organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica.

Creiem en la gimnàstica com a mitjà per créixer amb valors, confiança i aprenentatges que ens ajuden a estar un pas per endavant a la vida.