Informació als participants

Material: Amb la inscripció donem tot el material que es necessita, també la etiqueta que conté el xip electrònic que estarà enganxat a un dels 2 pitrals de cada equip. En cas de perdua del pitral i/o del xip abans de la sortida no podrem garantir poder fer un duplicat del mateix. En el cas de poder-ho fer la organització cobrarà els costos de 5€ per cada pitral i/o xip duplicat. El duplicat dels 2 elements supondran 10€ que haurà de cobrar la organització de “la Marxa”.

Equipament dels participants: “La Marxa” es una activitat muntanyenca, per tal es indispensable que es portin botes enlloc de sabates esportives. El vestit haurà de ser adient al clima de la primavera, xandall sencer i un cangur per si fa fresca al matí i, també un impermeable. La motxilla es recomanada per posar-hi la cantimplora i l’equipament que calgui. Els participants han d’anar amb les mans lliures i còmodes per caminar.

Consells generals

Heu de portar l’esmorzar i quelcom més per si teniu gana abans d’acabar la Marxa.
Porteu sempre aigua amb una cantimplora. L’aigua ha de ser a temperatura natural: no freda.
UTILITZEU ELS CONTENIDORS DE RECOLLIDA SELECTIVA SITUATS AL CONTROL DE PARADA I DE L’ARRIBADA, PERÒ, COM DIU LA NORMATIVA DELS PARCS: “CAP A CASA”…..
No correu. La Marxa és per caminar.
No embruteu el bosc. Tampoc trenqueu ni arrenqueu les flors i les plantes del bosc.

En cas de mal temps previst: L’organització decidirà el divendres dia 5 d’abril si se suspèn La Marxa o no. En cas de suspensió s’avisarà a totes les escoles de la ciutat, abans de les 15 hores, i també a través de CUGAT.CAT 91.5 FM i Televisió de Sant Cugat. Tindreu també informació a les webs: www.marxainfantil.cat; www.cugat.cat; www.totsantcugat.cat; www.tvsantcugat.cat

En cas de mal temps, pel mateix diumenge dia 7: S’ha d’escoltar CUGAT.CAT – RÀDIO 91.5 FM, o sintonitzar Televisió Sant Cugat o consultar les seves webs, des d’una hora abans de l’inici de La Marxa, on s’anunciarà periòdicament el que es pensa fer. També a les webs esmentades. En cas d’ajornament, s’anunciarà la nova data prevista.

En cas d’ajornament de la Marxa al dissabte 13 d’abril o a data a definir-se i per causes de força major, no s’admetrà la anulació de les inscripcions, tan individuals, com de parella, segon la normativa del Reglament vigent. L’organització confirmarà la nova data a través de la seva web i els mitjans de comunicació locals.

Horari recomanat per estar al Parc de Ramon Barnil/Pla del Vinyet: sortiran un cop estiguin col·locats per ordre.

Pitral nº Hora a la plaça
001 a 300 08:45  (sortida a partir de les 9.00)
301 a 600 09:15
601 a 900 09:45
901 al final 10:15

No obstant això si voleu contemplar la sortida de la 61a Marxa podreu estar a les 9 del matí al Parc.

Mareis i Pares: No està permès que ningú acompanyi als equips participants.

Arribada: Els participants tenen el temps marcat per les pauses. El Punt de trobada, amb informació de La Marxa estarà situat en un indret visible, a prop de l’arribada: quedeu amb els vostres fills i deixeu que vagin arribant sense aglomerar-vos al control d’arribada. I haurà també un punt d’informació i d’incidencies de la organització.

Arribada al Parc de Ramon Barnils/Pla del Vinyet:

Pitral nº Hora aproximada d’arribada
del 001 al 500 Des de les 11.45h fins les 12h45
del 501 al 1000 Des de les 12h45 fins les 13h45
del 1001 al final Des de les 13h15 fins les 14h15