Saltar al contenido

Informació important

material

Amb la inscripció donem tot el material necessari. El pitral conté xip electrònic. En cas de pèrdua no podem garantir el duplicat i tindria un cost de 5 €.

Consells generals

Portar esmorzar i cantimplora amb
l’aigua a temperatura ambient, no freda.

Equipament

La Marxa és una activitat muntanyenca i és recomanable que es portin botes en lloc de sabates esportives. El vestit haurà de ser adient a la meteorologia.

Mantenim el bosc net

S’han d’utilitzar els contenidors de recollida selectiva situats als controls de parada i també a l’arribada.
No embruteu el bosc ni trenqueu ni arrenqueu les flors i les plantes del bosc.

En cas de mal temps…

L’organització decidirà el divendres 6 d’octubre si se suspèn La Marxa o no. En cas de suspensió s’avisarà a totes les escoles de la ciutat, abans de les 14 hores, i també a través de CUGAT.CAT 91.5 FM i Televisió de Sant Cugat. Tindreu també informació a les webs: www.marxainfantil.catwww.cugat.catwww.totsantcugat.catwww.tvsantcugat.cat i a l’Instagram de la Marxa i el Twitter del Club.

En el cas d’haver de suspendre el mateix diumenge dia 8: S’ha d’escoltar CUGAT.CAT – RÀDIO 91.5 FM, o sintonitzar Televisió Sant Cugat o consultar les seves webs i xarxes socials del Club i la Marxa, des d’una hora abans de l’inici de La Marxa, on s’anunciarà periòdicament. També a les webs esmentades.

En cas d’ajornament de la Marxa al diumenge 22 d’octubre o a data a definir-se i per causes de força major, no s’admetrà l’anul·lació de les inscripcions, tant individuals, com de parella, segons la normativa del Reglament vigent. L’organització confirmarà la nova data a través de la seva pàgina web i els mitjans de comunicació locals i xarxes.

Horari de sortida

Els infants sortiran un cop estiguin col·locats per ordre de pitral, mantenint la sortida esgraonada amb una distància d’entre 30 segons i 1 minut entre grups de 10 participants en el següent horari:

Pitral núm.Hora a Ramon Barnils / Pla del Vinyet
001 a 20008.55 h (sortida a partir de les 9.00 h)
201 a 40009.15 h
401 a 50009.35 h
501 al 60009.50 h
601 al 80010.10 h
801 al 100010.30 h

Mares i pares: No està permès que ningú acompanyi als equips participants per no interferir amb el funcionament regular de la Marxa. Es recomana que hi hagi només una persona per cada parella de participants a la sortida i arribada per evitar aglomeracions. 

Horari d’arribada

El Punt de trobada, amb informació de La Marxa estarà situat en un indret visible, a prop de l’arribada: Quedeu amb els vostres fills i deixeu que vagin arribant sense aglomerar-vos al control d’arribada. I hi haurà també un punt d’informació i d’incidències de l’organització.

Arribada prevista al Parc de Ramon Barnils/Pla del Vinyet:

Pitral núm.Hora aproximada d’arribada
del 001 al 300de les 12.00 h fins a les 12.30 h
del 301 al 600de les 12.30 h fins a les 13.00 h
del 601 al 900de les 13.00 h fins a les 13.30 h
després del 901de les 13.30 fins a les 14.00 h

Controls de pausa o neutralització

Als controls 1, 5 i 6 hi haurà pauses de descans. Els participants podran fer una pausa més llarga si ho demanen al Control. Per la sortida caldrà estar atents/es a les instruccions que us donaran.

SENYALITZACIÓ

Durant el recorregut trobareu sagetes de color groc als llocs conflictius, com cruïlles. Hi haurà voluntaris de La Marxa ben identificats per ajudar-vos.
No s’ha de sortir del camí marcat. Si no trobeu marques o si teniu dubtes del camí a seguir, pareu i espereu a altres companys. No avanceu si us heu quedat sols.

Classificació

A cada parella se’ls reparteix 2 pitrals, un d’ells té una etiqueta amb un xip electrònic, que permetrà als controls llegir els temps de pas i informarà el centre de control del CMSC.

L’ordre de classificació es basa en la regularitat en els temps de marxa. A la taula annexa trobareu els temps calculats entre els controls de neutralització i arribada. A més hi ha uns controls sorpresa o de regularitat. Per cada minut d’avançament o retard entre l’horari efectuat i l’oficial, es carregaran 3 punts en els controls de regularitat, que són secrets, i 1 punt en els controls de neutralització que són els que hem esmentat (l’1, el 5 i el 6). La parella que tingui menys punts serà la guanyadora.