Dia de “La Marxa”: diumenge 8 d’octubre de 2023

Participació: els nens i nenes en edats compreses entre els 7 i els 12 anys (de 2n a 6é de primària) en equips de dos participants. Es podran inscriure només els infants des del 2n al 6é curs.

Inscripcions: des de l’1 al 30 de setembre des de la pàgina d’inscripcions de La Marxa o fins al límit del nombre màxim de 1000 parelles. (www.marxainfantil.cat/inscripcions/) i del Club (www.cmsc.cat). Un cop efectuada la inscripció i confirmat el pagament amb targeta de crèdit  els dies 27, 28, 29 de Setembre i els dies 2, 3 i 4 d’Octubre (les escoles hauran d’enviar els llistats dels grups amb antelació a cmsc@cmsc.cat) s’ha de passar pel Club Muntanyenc de 16:30 a 19:30 h. per recollir tot el material (díptic explicatiu, la samarreta, el regal i el pitral). Es prioritzarà l’assignació dels números de pitrals als grups de les escoles. Es recomana que ens facin arribar els llistats abans del 27 de Setembre per recollir el material els dies 28 i 29 de Setembre. També tots els grups de més de 15 parelles.

Preu de la Inscripció: 15,00 € per participant. Aquest preu inclou l’aportació solidària d’1€, l’obsequi d’una samarreta per cada participant, un pitral, un regal de l’organització i l’assegurança d’accidents col·lectiva i de R.C. Per els participants socis del CMSC, amb indicació del numero de carnet de soci, el preu serà de 12,00 € per participant.

Un Euro de la inscripció és una aportació voluntària dels participants per un programa solidari amb la ONG XXXXXLa recaptació d’aquest € per participant es destinarà íntegrament al programa esmentat.

A la seu del CMSC, només pel fet de participar a “la Marxa” es podrà comprar el llibre “60 anys de marxa infantil” al cost especial de 8€. Un record especial per totes les famílies que han participat a unes de les 63 marxes anteriors.

Avís important: una vegada formalitzada la inscripció on-line no s’admetrà la seva anul·lació i la devolució del cost de la mateixa. En cas d’ajornament de la Marxa, per causes de força major, tampoc es contempla l’anul·lació de les inscripcions, segon la normativa del reglament vigent. L’organització comunicaria la nova data a través de la seva web i els mitjans de comunicació locals. La segona data prevista serà: el diumenge 22 d’octubre. La segona data és podria modificar per causes alienes a la voluntat de la organització.

L’entitat organitzadora haurà de tancar les inscripcions en arribar als 2.000 participants (1000 parelles).

Recorregut: enguany hi haurà un recorregut d’aproximadament 9,5 km. La classificació serà elaborada amb els temps enregistrats per un sistema de xip electrònic, que portarà un participant de cada parella durant el recorregut.

Lloc i hora de sortida: Parc de Ramon Barnils/Pla del Vinyet, a partir de les 9 hores del matí, per ordre de pitral, fins a les 11.00 h aproximadament. Els participants hauran de presentar-se a la sortida només 15 minuts abans dels horari que indiquem al díptic d’instruccions que s’entrega amb el material. S’han de quedar en un espai separat i seran cridats uns minuts abans dels seus horaris, per ordre de pitral. A l’arribada s’ha d’esperar als participants a una zona separada i evitar aglomeracions.   

Senyalització: sagetes de color groc i marques en els llocs conflictius, com ara cruïlles, on estarà indicat clarament i hi haurà voluntaris de “La Marxa” amb samarreta amb identificació de “la Marxa”. No sortiu del camí marcat. Si teniu dubtes del camí a seguir, pareu i espereu si hi ha altres companys que els passi el mateix. Si no, torneu enrere fins a trobar les sagetes grogues. Si no trobeu cap marca, pareu, i quan sentiu veus, aviseu.

Regularitat: a la inscripció a “La Marxa” un dels participants rebrà un dels dos pitral de cada equip, que conté un xip electrònic que marcarà els temps exactes de pas per cada control. En arribar a cada control hauran de passar per un aparell que enregistrarà els temps exactes de pas i el transmetrà a una plataforma web de livetrail.net. Això és imprescindible per classificar-se. La pèrdua del pitral o de l’etiqueta o el seu dany intencional suposarà la desqualificació.

Parades durant el recorregut: 2 parades als control anomenat de neutralització.
Control 1:20 minuts per descansar i esmorzar.
Control 3: 5 minuts per descansar
Control 6: 5 minuts per descansar i beure aigua de la font de l’ ESCOLA AVENÇ.

Els controls tenen un horari d’obertura i de tancament, els participants no han d’arribar fora d’aquest horari. En els controls de parada, si s’arriba abans d’hora s’hauran d’esperar,

a més del temps marcat a dalt, el temps amb que han arribat avançats. A la sortida del control de parada hauran de tornar a marcar el xip electrònic per tornar a enregistrar els temps de regularitat entre el control de parada i el següent de pas. La sortida després de la pausa es farà per ordre d’entrada al mateix control. Si necessiteu fer un descans més llarg, aviseu als responsables dels controls del punt de parada.

Penalitzacions: per cada minut d’avançament o retard entre l’horari efectuat i l’oficial, es carregaran 3 punts en els controls de regularitat, que són secrets, i 1 punt en els controls de neutralització que són els que hem esmentat (l’1, el 3 i el 6).

Desqualificacions: serà motiu de desqualificació:

– Si perdeu el pitral.
– Si perdeu o danyeu intencionalment el xip.
– Si no passeu per tots els controls.
– Si altereu la composició de l’equip durant la Marxa.
– Si canvieu de lloc les marques existents en el recorregut de la Marxa.
– Si aneu acompanyats amb no participants a “La Marxa”.
– Si molesteu als altres participants.
– Si embruteu el bosc o recolliu flors o plantes.
– Si correu.

Atenció als participants:
· Si necessiteu qualsevol ajut demaneu-lo als col·laboradors que vesteixen la samarreta  amb els logos de “La Marxa” i del Club Muntanyenc que trobareu a tots els controls, i també caminant per entremig de “La Marxa”.
· També us podeu adreçar als voluntaris de Creu Roja, de Protecció Civil i de l’ADF que col·laboren per complir amb la tasca de donar-vos suport.
· No deixeu de demanar ajut quan la necessiteu. Tothom us atendrà.

Bona Marxa!